Beste websites 2023

De beste en mooiste websites van 2023 op een rijtje. Doe inspiratie op voor je eigen website. Welke vind jij het best?

Beste websites van 2023

Elk jaar gaan we weer op zoek naar de beste websites van het jaar. Bij het toevoegen van een website kijken we altijd naar een website met een aantal punten in ons achterhoofd.

Vormgeving

Ten eerste kijken we naar de vormgeving van de website. Is deze bijzonder en volgt deze de laatste trends? Is er een bepaalde stijl gekozen die uniek is? Hoe creatief is er omgegaan met de layout? Ook kijken we hier naar de typografie, kleurengebruik en de afbeeldingen en andere media.

Usability

Is het eenvoudig om van de website gebruik te maken? Worden er standaard patronen gebruikt? Staat de navigatie op een logische plek en is deze logisch ingedeeld? Soms wordt een website juist toegevoegd omdat deze een vernieuwende manier van interactie gebruikt.

Inhoud

In mindere mate kijken we naar de inhoud. Is er aandacht gegeven aan de inhoud op de website, zoals tekst, afbeeldingen en video's? Is deze inhoud gemakkelijk te vinden?

Website toevoegen

Omdat er elk jaar weer nieuwe websites worden ontworpen en gebouwd voegen we elk jaar een nieuwe lijst toe. Heb jij zelf een mooie website gezien die hier zeker bij moet staan? Voeg dan de website toe.

Website toevoegen