Beste websites 2024

De beste en mooiste websites van 2024 bij elkaar. Doe inspiratie op voor je eigen website. Welke vind jij het best?

Beste websites van 2024

Ook in 2024 gaan we weer op zoek naar de beste websites van het internet. Als we een website toevoegen kijken we naar een aantal belangrijke elementen waaraan de website aan moet voldoen.

Website design trends

De vormgeving van de website is natuurlijk belangrijk. We kijken hoe bijzonder deze is en of deze de laatste trends gebruikt. Is de gekozen stijl uniek? Valt de layout op? Of is het juist een tijdloze website die juist niet meedoet met trends? Natuurlijk kijken we hierbij ook naar het kleurengebruik en de typografie.

User experience

Hoe bruikbaar is de website? En wat voor ervaring biedt de website op het vlak van gebruikersvriendelijkheid? We kijken naar hoe de navigatie werkt en of de indeling van de website logisch is, zodat website-bezoekers deze makkelijk kunnen gebruiken.

Content

Ook kijken we naar de inhoud. Krijgen de tekst, afbeeldingen en video’s genoeg aandacht? Ook kijken we naar de vindbaarheid van deze content. Bonuspunten als deze aantrekkelijk is gepresenteerd.

Website toevoegen

Elk jaar voegen we nieuwe websites toe aan onze lijst. Heb je zelf ook een suggestie en ben je een website tegengekomen die zeker op onze lijst moet komen?

Voeg je website toe