WooCommerce thema's

WooCommerce website templates voor jouw WordPress website.

Wat is WooCommerce?

WooCommerce is de webwinkel uitbreiding voor WordPress. Het is één van de meest gebruikte webwinkelsystemen én het is open source en gratis te gebruiken. Net als voor WordPress, zijn er ook voor WooCommerce veel (gratis) thema's te installeren. Hiermee heb je direct een aantrekkelijke webwinkel, doordat je vormgeving in een nieuw jasje stopt.

WooCommerce thema's

Hier vindt je de mooiste WooCommerce thema's, speciaal uitgezocht voor designers en ondernemers. Al onze themes zijn speciaal gemaakt voor WooCommerce en hebben dus ook special templates voor het winkelwagentje en het bestelproces.

Hoeveel kost een WooCommerce theme?

Op het internet zijn zowel gratis als betaalde WooCommerce themes verkrijgbaar. De gratis thema's zijn vaak gemaakt door een hobbyist en zijn niet altijd compleet. Betaalde thema's (ook wel premium genoemd) zijn vaak compleet en hier krijg je bijna altijd updates en support bij. Kom je er niet uit, of heb je een vraag? Dan neem je via e-mail gemakkelijk contact op met de maker, die dan je vraag beantwoord of je in ieder geval de juiste richting opstuurt.

De meeste WooCommerce thema's kosten zo'n 30 tot 70 euro. Een kleine investering voor jouw webshop lijkt ons. In ieder geval vindt je op deze pagina de mooiste en beste templates. Veel plezier ermee!