Waaark

Ontworpen door: Waaark

Bezoek website

Waaark ontwerpt elegante en functionele websites, op maat. Het Franse creatieve webbureau heeft een duidelijke visie: elke website moet creatief, rechtdoorzee en persoonlijk zijn.

Dit is direct te zien aan de eigen website, deze is uniek, maar is tegelijkertijd zeer eenvoudig in gebruik. Zo bestaat de website uit slechts vier pagina's: de homepage, het portfolio, de visie van Waaark en informatie over de studio.

Less is more lijkt wel het devies van deze website: de homepage bestaat enkel uit drie blokken welke als buttons dienstdoen en naar de overige drie pagina's van de website verwijzen.

De website bestaat in zijn geheel in slechts drie kleuren: roze, wit en blauw. Deze kleuren worden in verschillende tinten gebruikt en dit kleurenpalet wordt ook in de illustraties toegepast. Deze illustraties zijn op zich al prachtig, maar de subtiele animaties zijn de kers op de taart.

Ook de typografie is dik in orde. Een strak, schreefloos lettertype wordt gecombineerd met een serif. Deze klassieke combinatie werkt prachtig samen met het kleurenpalet.

Meer websites