Lichtmastreclame

Bezoek website

Lichtmastreclame is een website van NPB Media. NPB Media is één van de oudste exploitanten van buitenreclame in Nederland. Al sinds 1934 plaatst het bedrijf uit Haarlem reclame in heel Nederland, en heeft ondertussen meer dan 16 duizend locaties beschikbaar.

De website maakt gebruik van een stevig grid waar blokken in worden geplaatst. Af en toe breekt er een element uit dit rooster, wat een welkome afwisseling biedt.

De vlakken in het grid zouden rommelig kunnen overkomen als er niet zoveel witruimte werd gebruikt. Het eenvoudige te lezen lettertype wat in een prettige grootte wordt gebruikt maakt dat de website eenvoudig te scannen is.

Het knalgele uit het logo wordt aangevuld met minstens net zo felle tint oranje, zwart en wit. Ook word er lichtgrijs gebruikt om vlakken op de witte achtergrond te vormen.

Uiteraard is de website responsive, en werkt deze dus ook op smartphones, maar helaas is er niet helemaal rekening gehouden met de kleinere modellen. Af en toe vallen er elementen weg, die met wat extra aandacht passend konden worden gemaakt.

Meer websites