Vedder & Vedder

Ontworpen door: Tickles Digital Agency

Vedder & Vedder verkoopt gepersonaliseerde sieraden, zoals kettingen, ringen en armbanden. Deze zijn te voorzien van graveringen van namen of bijvoorbeeld een vingerafdruk.

De website van Vedder & Vedder maakt een moderne indruk. Dit komt onder andere door de grote, kleurrijke foto's die de producten goed laten zien. Naast productfoto's worden er ook afbeeldingen als decoratie gebruikt.

Het kleurenpalet, dat uit lichtroze en zwart-wit bestaat, draagt hier aan bij. Het lichtroze wordt spaarzaam, als accentkleur, gebruikt en overheerst hierdoor niet.

De typografie complementeert de moderne uistraling perfect. Er worden verschillende lettertypes gebruikt, waaronder een dikker display font voor titels, en een dunnere voor lopende tekst. Af en toe wordt een handgeschreven lettertype gebruikt, wat het handgemaakte imago van de sieraden versterkt.

De website is in verschillende blokken ingedeeld en zijn in een grid geplaatst. Sommige elementen breken met opzet uit het grid, wat de beauty website een interessante uitstraling geeft.

Beauty Website Typography Beauty Website Grid Layout