Craft CMS is een content management systeem waarbij de content centraal staat. Met Craft is het eenvoudig om zelf een website rondom deze content te bouwen in plaats van een bestaand systeem aan te passen naar je eigen situatie. Op de website van Own Identity lees je meer over het Craft CMS.

De website van Craft CMS heeft een minimalistische, strakke uitstraling. Dit wordt onder andere bereikt door het kleurgebruik.

Veel wit wordt met zwart, rood en blauw gecombineerd. Waar het rood voornamelijk wordt gebruikt in het logo, wordt blauw (in een gradient) vooral ingezet als call-to-action. Zwart wordt gebruikt voor de tekst. Lichtblauw wordt als achtergrondkleur gebruikt om de verschillende secties van elkaar te scheiden.

De typografie is ook dik in orde. Een klassiek lettertype met schreef wordt voornamelijk gebruikt in de titels, waarbij een schreefloze variant voor de langere stukken tekst wordt ingezet.

Minimalistische icoontjes en kleurrijke schermafbeeldingen fleuren het geheel nog wat op. Meer dan genoeg witruimte en subtiele animaties zijn de finishing touches.

Craft features
Created with craft

Meer websites