Eksell - Gratis Portfolio Wordpress Thema

Eksell is een veelzijdig portfolio en blogthema voor Wordpress, met ondersteuning voor de blokeditor en volledige kleurinstellingen.

Het bevat uitgebreide blokstijlen en meerdere vooraf gebouwde blokpatronen, en het geeft de blokeditor een stijl zodat deze overeenkomt met de voorkant van uw site, zodat u altijd een goed idee heeft van hoe het eindresultaat eruit komt te zien.

Bezoekers kunnen uw berichten en Jetpack portfolio-items filteren zonder de pagina opnieuw te laden met het lazy loading filter. De volledige kleurinstellingen in de customizer geven u eenvoudige controle over alle kleuren die in het thema worden gebruikt, inclusief de optie om een afzonderlijke kleur voor de zogenaamde dark mode in te stellen voor apparaten die dit ondersteunen.

Eksell beschikt ook over een blanco paginatemplate, oneindig scrollen op archiefpagina's, een optioneel zoekscherm, een sticky header instelling, een sociaal menu met iconen, ondersteuning voor een aangepast logo, een lichtgewicht constructie voor snelle laadtijden en ontwikkelaarsvriendelijke code.

Beoordeling

10,00 gebaseerd op 10 reviews

Eksell wordpress theme

Meer templates