Juicebrothers

Ontworpen door: Lama Lama

Bezoek website

Juicebrothers verkoopt sapjes, sapkuren en abonnementen. Ook zijn er winkels in onder andere Amsterdam, Utrecht en zelfs de Verenigde Staten.

De website van Juicebrothers ziet er hypermodern uit. Dit komt onder andere door de felle kleuren, veel witruimte, de fotografie en animaties.

Juicebrothers combineert oranje, wit met lichtgrijs. Ook lichtblauw, donkergroen en knalgeel worden gebruikt. Deze kleuren vallen erg op, maar passen op één of andere manier toch goed bij elkaar.

Verder is de inhoud in blokken verdeeld. Deze hebben steeds een andere achtergrondkleur en meer dan genoeg witruimte. Af en toe worden er kleurrijke foto's op de blokken geplaatst wat voor extra diepte zorgt. Ook een subtiel parallax-effect draagt hier aan bij.

De typografie ziet er modern uit. Er worden verschillende versies van Maison Neue gebruikt. Door het lettertype in grootte en diktes te laten variëren wordt een duidelijk hiërarchie aangegeven. Af en toe scrollen levensgrote letters over de gehele breedte van het scherm. Dit maakt de website een stuk dynamischer en draagt bij aan de moderne uitstraling van de website.

Juicebrothers influencers
Website juicebrothers feature image
Website juicebrothers blocks

Meer websites