Too Good To Go

Bezoek website

Too Good To Go verkoopt overgebleven producten van winkeliers en restaurants aan consumenten. Dit doen ze door hun app, waar de producten kunnen worden aangeboden.

De website van Too Good To Go maakt een minimalistische indruk. Dit wordt bereikt door het kleurenpalet, gecombineerd met veel witruimte.

Het beige, dat met turqouise gecombineerd wordt, geeft de website een rustige en organische uitstraling. Het turqouise staat voor het duurzame karakter van de producten die niet worden weggegooid en past goed bij het warmere beige.

De vette koppen trekken onmiddelijk de aandacht doordat ze in kapitalen zijn gezet. Het Google Fonts lettertype Poppins wordt gecombineerd met een ander font Open Sans. Dit laatste lettertype is een eenvoudig schreefloos letterype dat prettig leest. Door middel van grootte, kleur en diktes wordt er in de tekst een duidelijk hiërarchie aangegeven.

Hier en daar wordt fotografie ingezet ter illustratie. Deze kleurrijke foto's voegen het nodige kleur toe aan de website. Een leuk detail zijn de handgetekende illustraties die gecombineerd worden met de foto's.

Blokken tekst met illustraties
Afbeelding met tekst ernaast
Call to action blok

Meer websites