Good Work

Onbekende ontwerper

Good Work is een webbureau dat zich voornamelijk richt op Craft CMS websites. Het bedrijf is gevestigd in Abilene, Texas (USA).

De website van Good Work maakt indruk door het minimalistische en strakke uiterlijk. Dit wordt onder andere bereikt door een retro kleurenpalet en handgemaakte illustraties.

De website maakt gebruik van oranje, donker- en lichtblauw, gecombineerd met grijs en veel wit. De illustratie op de homepage, gebruikt ook nog eens bruin en geel. Door het thema (kamperen) krijgt het geheel een gezellige uitstraling.

Deze illustratiestijl is over de gehele website consistent gebruikt en fleurt het geheel op. De illustraties maken gebruik van lijnen in verschillende diktes, die lijken gemaakt zijn met een penseel. De subtiele schaduwen geven de illustraties extra diepte mee.

Ook zien we blokken met verschillende achtergrondkleuren op de website. Deze geven de website wat meer kleur en kaderen de verschillende secties af.

De typografie gebruikt twee verschillende lettertypes, een klassiek serif font (Lyon) gecombineerd met een schreefloos modern lettertype (Graphik).

De Good Work website laat zien dat er voor een indrukwekkende website niet veel nodig is.

website-good-work-footer website-good-work-illustrations website-good-work-color-palette website-good-work-blog