Technologie is vaak lastig in te stellen. Zo kan het overzetten van je gegevens op je nieuwe smartphone een hele klus zijn, of heb je gewoon geen tijd om de juiste speakerset te vinden.

Hier heeft Enjoy iets op gevonden. Op de website van Enjoy kun je namelijk electronische apparaten kopen welke vervolgens door de medewerkers geïnstalleerd en ingesteld wordt.

De relatief nieuwe startup rekent hier geen extra kosten voor, en traint zijn medewerkers van het geld wat ze besparen op huisvestingskosten. Enjoy is namelijk alleen online te bezoeken. Het product wordt aan huis bezorgd en direct ingesteld.

De website van Enjoy maakt gebruik van grote foto's welke er professioneel en tegelijk persoonlijk uitzien. Er worden iconen gebruikt in combinatie met strakke typografie, welke de website een strak uiterlijk geven.

Onder de grote hero image op de homepage, zijn blokken te zien in verschillende kleuren, welke in een grid zijn geplaatst. Deze geven de website een welkome afwisseling: de vrolijke kleuren en de foto's welke een parallax effect langsschuiven maken de website helemaal af.

Meer websites