BrandLoyalty

Bezoek website

BrandLoyalty bedenkt campagnes om de loyaliteit van klanten te verhogen. Dit doet BrandLoyalty voornamelijk voor bedrijven die actief zijn in de retail- en voedselindustrie.

De website van BrandLoyalty valt direct op door het kleurgebruik. Feloranje wordt gecombineerd met donkerblauw en veel wit. Ook zien we een video die op de achtergrond van de header wordt afgespeeld. Door de video iets donkerder te maken valt de grote tekst, die hierover heen is geplaatst, goed op.

De typografie maakt gebruik van grote letters. Het lettertype Axiforma wordt in verschillende diktes en groottes gebruikt. De titels vallen goed op door de vette, donkerblauwe letters die goed contrasteren op de witte of oranje achtergrond.

De website is ingedeeld in rechthoeken. Deze zijn weer in een overzichtelijk grid geplaatst. Sommige rechthoeken zijn voorzien van afgeronde randen, wat het geheel een wat vriendelijkere uitstraling geeft. Deze afgeronde hoeken komen terug in de call-to-action buttons.

In de header en de footer zien we ook een schuine lijn terugkomen. Dit symbool zien we ook terugkomen in het logo, wat bijdraagt aan de herkenbaarheid van het merk.

Brandloyalty video
Brandloyalty impact
Brandloyalty success stories
Brandloyalty footer

Meer websites