Designjoy biedt onbeperkt ontwerpdiensten aan tegen een vast bedrag per maand. Designjoy ontwerpt onder andere websites, infographics en logo’s.

De website van Designjoy maakt een vrolijke en strakke indruk. Dit komt onder andere door het kleurgebruik en de handgemaakte illustraties.

Het kleurenpalet van Designjoy bestaat uit wit en zwart en oranje en blauw. Deze kleuren worden vooral voor de teksten en achtergronden gebruikt. Hiernaast zijn er nog een boel andere kleuren gebruikt in de kleurrijke illustraties. Deze kleuren (geel, magenta, roze en rood) zijn een stuk feller dan de andere kleuren en trekken zo goed de aandacht.

Deze illustraties vallen op doordat ze met de hand zijn getekend. De organische vormen vallen extra op door de patronen en texturen die hierop zijn aangebracht. Ook zien we hier en daar lijntjes, stippen en golfjes, die het geheel persoonlijk en ambachtelijk maken.

Ook de typografie draagt bij aan de unieke uitstraling van de website. Zo is er een dik en rond lettertype gebruikt voor de titels. Dit lettertype (Grifter) contrasteert mooi bij het lettertype dat hiermee is gecombineerd. Dit sans-serif lettertype (Plus Jakarta Sans) is een minimalistisch lettertype dat eenvoudig te lezen is.

Mooie details, zoals geanimeerde icoontjes en veel witruimte zijn de kers op de taart wat deze website betreft.

Designjoy design as you want
Designjoy never go back
Designjoy voordelen
Designjoy Lidmaatschap niveaus

Meer websites