GoVolt

Ontworpen door: MrBoost

Bezoek website

GoVolt installeert zonnepanelen bij consumenten. en is opgericht in 2011. Sindsdien heeft het bedrijf al meer dan 100.000 zonnepanelen geplaatst.

De website van GoVolt maakt een moderne indruk. Dit komt onder andere door het kleurpalet en het gebruik van gradients en 3D-illustraties.

Het kleurenpalet van GoVolt bestaat uit onder andere blauw, paars en grijs. Hierbij worden nog geel en oranje gebruikt als accentkleur en in illustraties.

GoVolt maakt gebruik van cirkels en andere ronde vormen om de website in verschillende secties in te delen en illustraties en foto's van een achtergrond te voorzien. De abstracte illustraties geven de website hiermee een moderne uitstraling, dat wordt versterkt door de 3D-illustraties. Ook de kleurverlopen, die trouwens gebruik maken van lichte pastelkleuren, geven de website een moderne look.

Ook de typografie geeft het geheel een moderne uitstraling. Een schreefloos lettertype (Object Sans) dat bestaat uit geometrische vormen is prettig leesbaar. Het font wordt in verschillende kleuren, groottes en diktes gebruikt wat soms wat druk kan ogen.

Gelukkig is er altijd genoeg witruimte gebruikt rondom de tekst en andere elementen, zodat het geheel goed leesbaar blijft.

Govolt energie
Govolt app
Govolt groen lenen
Govolt glimlach

Meer websites