M2Media en Online Company gaan samen verder als M2|OC. De marketingbedrijven uit Amsterdam bieden diensten aan rondom strategie, mediaplanning en data.

De website van M2|OC valt direct op door het kleurenpalet en het consistente gebruik van rechthoeken met afgeronde hoeken.

Op de website zien we voornamelijk rood, paars, geel en wit als kleuren. Het donkere paars wordt voornamelijk als achtergrond- en tekstkleur wordt ingezet. Het rood en geel komen terug in grote rechthoekige vlakken met afgeronde hoeken en als accentkleur. Het wit, dat voornamelijk als tekstkleur wordt gebruikt, contrasteert mooi op de donkere achtergrond.

De vlakken met afgeronde hoeken, die als een soort trappetje op- of aflopen, dragen bij aan de herkenbare uitstraling van de website. De ronde hoeken zijn consistent gebruikt, zo hebben de afbeeldingen ook afgeronde hoeken, en zien we de vormen zelfs in het logo terugkomen.

Ook de typografie is consistent doorgevoerd. In titels en kopjes is het schreefloze Beatrice gebruikt, en is altijd vetgedrukt. Voor de lopende teksten is PP Mori gebruikt, dit is ook een sans-serif. Dit laatste lettertype wordt in een smallere variant gebruikt, waardoor er voldoende contrast ontstaat.

M2oc cijfers
M2oc diensten
M2oc onze mensen

Meer websites