Orix Creative

Bezoek website

Orix Creative is een ontwerpbureau bestaand uit designers, product managers, content creators en developers. De user experience staat centraal bij Orix.

De website van Orix Creative ziet er ontzettend strak uit. Dit komt onder andere door het eenvoudige kleurenpalet, de typografie en de witruimte.

De hoofdkleuren van de website van Orix Creative zijn wit, zwart en geel. Ook zien we hier en daar wat lichtgrijs, maar dat wordt maar spaarzaam ingezet. Het wit en zwart worden ingezet als achtergrond- en tekstkleur. Door deze steeds om te wisselen worden de verschillende onderdelen van de website duidelijk afgekaderd. Het geel wordt voornamelijk gebruikt als accentkleur en komt terug in knoppen, icoontjes en wordt af en toe in kopjes gebruikt.

De typografie draagt ook bij aan de minimalistische look van de website. Het moderne lettertype DM Sans heeft weinig vormcontrast en ziet er hierdoor eenvoudig uit. Het schreefloze lettertype is zowel gebruikt voor kopjes als in de lopende tekst. Het lettertype wordt gebruikt in twee diktes, ook zien we hier en daar kapitalen. Hierdoor is de tekst nog prettiger leesbaar.

Veel witruimte, een asymmetrisch grid en vlakken die half over elkaar heen zijn geplaatst zijn mooie details die de website helemaal af maken.

Orix 3d graphic
Orix full service digital agency
Orix projects
Orix why us

Meer websites