Triple and Crown

Bezoek website

Triple and Crown verkoopt exclusieve auto's en in gespecialiseerd in het Duitse merk Porsche. De autodealer is vernoemd naar autocoureur Graham Hill die als enige de grote drie autoraces (Indianapolis 500, 24 uur van Le Mans en de Grand Prix van Monaco) wist te winnen.

De website van Triple and Crown maakt een luxe, exclusieve indruk. Dit wordt onder andere bereikt door veel witruimte, de moderne typografie en de subtiele animaties.

Ook het kleurgebruik helpt hierbij. Donkergroen wordt gecombineerd met lichtgrijs, wit en beige. Wit, beige en lichtgrijs zijn vooral gebruikt als achtergrondkleur, terwijl groen ook als tekstkleur wordt ingezet.

De typografie bestaat uit een smal lettertype (Moderat) dat in verschillende groottes wordt ingezet. In tekstdikte wordt amper gevarieerd, maar de tekstgrootte zorgt voor een duidelijke hiërarchie. Door rondom de teksten veel witruimte te gebruiken blijft de website overzichtelijk.

De gehele website is ingedeeld in rechthoeken, met veel witruimte. De verschillende kleuren worden gebruikt als achtergrondkleuren en zorgen zo voor extra contrast. Kleurrijke foto's laten de sportwagens mooi zien en voegen extra kleur toe aan de website.

De website heeft, onder andere door de altijd zichtbare balk aan de linkerkant, een asymmetrische indeling. Dit wordt nog extra versterkt door de rechthoeken die over de gehele website zijn geplaatst verschillende hoogtes mee te geven.

Veel witruimte, subtiele animaties en strakke typografie geven deze website een minimalistische uitstraling.

Triple and crown verschil
Triple and crown porsche
Triple crown graham hill
Triple and crown footer

Meer websites