Trustlr biedt externe vertrouwenspersonen aan voor een vast bedrag per jaar. Ook helpt Trustlr met het opzetten en behouden van een veilige werkcultuur.

De website van Trustlr valt op door het kleurgebruik, veel witruimte en een moderne, minimalistische uitstraling.

De moderne uitstraling wordt onder andere gebruikt door het kleurenpalet. Op de website zien we vooral veel wit en zwart, gecombineerd met geel en grijs. Deze twee laatste kleuren worden vooral in kleurverlopen gebruikt, die bijdragen aan de herkenbaarheid van de website.

Ook de typografie draagt bij aan de minimalistische uitstraling van de website. Er is slechts één lettertype gebruikt (Satoshi). Dit lettertype wordt in meerdere diktes en groottes gebruikt en zorgt zo voor hiërarchie. Verder is de tekst bijna overal zwart op een lichte achtergrond. Ook dit helpt bij de minimalistische uitstraling en zorgt ervoor dat de tekst prettig is om te lezen.

Over de gehele website zien we veel ronde vormen, bijvoorbeeld de afgeronde hoeken van de navigatie en achtergrondblokken. Deze ronde vormen geven de website een vriendelijke uitstraling, wat goed past bij het thema van de website.

Het gebruik van veel witruimte en foto's met mensen erop maken de website helemaal af.

Trustler branches

Meer websites