Yesway is een bemiddelaar tussen opdrachtgevers en werknemers in de zorg. Het bedrijf heeft zowel vacatures voor mensen die een vaste baan zoeken en opdrachten voor zzp'ers.

De website van Yesway maakt een moderne indruk. Dat komt onder andere door het kleurgebruik en de typografie.

Het kleurenpalet van de website bestaat uit fel oranje gecombineerd met lichtgroen, zwart en wit. De combinatie van oranje en groen klinkt apart, maar doordat het groen een lage intensiteit heeft, vloeken de kleuren niet. Doordat het groen erg licht is, is er af en toe niet genoeg contrast (bijvoorbeeld als de groene tekst op een witte achtergrond is geplaatst).

Gelukkig is verder de tekst goed leesbaar. Dit komt onder andere door de typografie. Op de website worden twee lettertypes gebruikt: een modern lettertype dat vooral in de kopjes wordt toegepast (Ginto) en een rond schreefloos font (Prompt). De letters worden in verschillende groottes gebruikt om hiërarchie aan te geven. Het kleurgebruik is wel heel consistent toegepast, dit draagt bij aan de herkenbare uitstraling van de website.

Over de gehele website worden kleurrijke foto's gebruikt van échte mensen. De foto's zien er authentiek uit, en er wordt gebruik gemaakt van een diverse groep mensen. Door deze foto' in verschillende groottes en rechthoeken te plaatsen ontstaat een speels effect.

Verder gebruikt de website van Yesway veel witruimte en zien we hier en daar icoontjes die in de brandkleuren van Yesway. Dit soort kleine details maken de website helemaal af.

Yesway branches
Yesway werk prive
Yesway solliciteren

Meer websites