Younited is een platform dat ondernemers verbindt met opdrachtgevers. Ondernemers kunnen nieuwe opdrachten vinden en hun netwerk uitbreiden.

De website van Younited heeft een retro uitstraling. Dit komt onder andere door het kleurgebruik en de typografie.

De kleuren die op de website van Younited gebruikt worden zijn voornamelijk bruin en beige. Ook zien we een lichtere kleur die bijna aan geel doet denken en een donkerdere gouden kleur. De tekst op de bruine achtergrond is vaak wit. Deze warme kleuren doen ons denken aan de jaren '70.

Ook zien we ronde vormen die ons doen denken aan vervlogen tijden. De golvende lijn uit het logo komt bijvoorbeeld terug over de gehele website en de meeste blokken en knoppen hebben afgeronde hoeken.

Ook het lettertype ziet er lekker retro uit. In kopjes en titel wordt een rond lettertype ingezet (All Round Gothic) zonder schreven dat voornamelijk uit rechte lijnen en afgeronde hoeken bestaat. Voor de lopende tekst is het, eveneens schreefloze, lettertype Poppins gebruikt. Dit Google Font is ook geometrisch, maar is iets prettiger leesbaar door de 'haakjes' en 'pootjes' die bij het andere lettertype zijn verwijderd.

Op de website gebruikt Younited veel foto's van ondernemers en opdrachtgevers. Deze persoonlijke foto's maken het geheel wat menselijker.

Younited voordelen
Younited ervaringen
Younited community
Younited fotografie illustratie
Younited footer

Meer websites