Guide maakt het makkelijker om kandidaten te recruiteren. Met onder andere templates en data wordt het voor bedrijven eenvoudiger gemaakt om vacatures te maken en kandidaten een aanbod te doen.

De website van Guide ziet er modern uit door het zwart-witte kleurenpalet. Hierbij worden een a antal felle kleuren gebruikt als contrastkleur. Een felle kleur rood wordt naast paars en groen gebruikt. Ook zien we hier en daar lichtgrijs als neutrale kleur terugkomen.

De felle kleuren komen terug in de illustraties die over de gehele website worden gebruikt. Deze gedetailleerde illustraties trekken alle aandacht naar zich toe, en passen hierbij goed bij de verder minimalistisch-ogende website.

De typografie is ook dik in orde. Het lettertype Circular Std wordt gecombineerd met Google Font Inter. Het dikkere lettertype past goed bij het slankere, dunne font. Wel worden er zoveel varianten (kleuren, groottes en kapitalen) gebruikt dat het af en toe druk kan overkomen. Gelukkig wordt er op de website voldoende witruimte gebruikt.

Illustraties op guide website
Usps website guide
Minimal testimonial ui design

Meer websites