Net4kids

Ontworpen door: De Webcirkel

Bezoek website

Net4kids helpt bedrijven maatschappelijk verantwoord ondernemen en koppelt zo bedrijven aan goede doelen. Net4kids richt zich voornamelijk op kinderen en helpt hen met duurzame projecten op het gebied van kinderopvang, onderwijs en gezondheidszorg.

De website van Net4kids maakt een vrolijke indruk. Dit komt onder andere door het kleurgebruik. Op de website worden veel kleuren door elkaar heen gebruikt. Zo zien we geel, groen, blauw, paars en oranje terugkomen. Deze worden in combinatie met neutraal wit en zwart gebruikt.

Deze twee laatste kleuren worden voornamelijk gebruikt voor de tekst: zwarte tekst op een witte achtergrond. De typografie bestaat uit één vet lettertype (Termina) dat wordt gecombineerd met een smaller font (Paralucent). De dikke titels zorgen voor een duidelijk contrast.

De andere kleuren komen vooral terug in kleurrijke stickers, welke de slogan en het beeldmerk van de organisatie laten zien.

Ook komen de kleuren terug in rechthoekige blokken van verschillende afmetingen. Deze kleurrijke blokken dragen bij aan de vrolijke look van de website.

Foto's van vrolijke kinderen, vaak geplaatst op gekleurde achtergronden, maken het geheel nog eens persoonlijker.

Net4kids next generation 8925
Website net4kids organisatie 46182
Net4kids nieuws 97624

Meer websites