Top Koffiezetter

Ontworpen door: Own Identity

Bezoek website

Top Koffiezetter geeft advies over het aanschaffen van koffiezetapparaten. Ook geeft de website informatie over soorten en verschillende merken.

De website maakt een minimalistische indruk. Dit komt onder andere omdat er weinig visuele elementen zijn gebruikt. De elementen die aanwezig zijn, maken gebruik van veel witruimte en rustige kleuren.

Een licht grijs-groen wordt gecombineerd met donkergroen, veel wit en turquoise. Deze laatste kleur wordt als accentkleur gebruikt.

Ook de typografie draagt bij aan de minimalistische look. Een lettertype met schreef (Lora) wordt gecombineerd met een schreefloze variant. De serif wordt voornamelijk gebruikt in titels en kopjes, waar het schreefloze font in lopende teksten wordt gebruikt. Het schreefloze lettertype is verschillende diktes gezet en ook zien we kapitalen om extra hiërarchie aan de tekst te geven.

De inhoud van de website wordt in verschillende soorten rechthoeken gegoten. Deze grid layout zorgt voor een overzichtelijk resultaat. Afgeronde hoeken en de cirkels in de call-to-action knoppen zorgen voor wat vormcontrast. De ronde vormen maken het geheel ook wat vriendelijker.

Beste koffiezetapparaten
Merken koffiezetapparaten
Aanschaffen koffiemachine

Meer websites