Showwwcase

Ontworpen door: Webba

Bezoek website

Showwwcase is een feedback applicatie voor webdesigners. De tool is 100% Nederlands en is superhandig voor webdesigners en andere grafische ontwerpers.

Met Showwwcase kunnen ontwerpen worden ge&uuml:pload, en daarna kan er feedback gevraagd en verzameld worden. Geen eindeloze e-mailconversaties meer, maar één centrale plaats voor alle ontwerpen en de feedback daarop.

De website van Showwwcase heeft een strakke uitstraling. Bovenaan de one page website is een grote hero image te zien, met daarin een duidelijke omschrijving van de tool. Daaronder is een duidelijke call-to-action te zien in de form van een formulier. Hiermee kan de bezoeker direct de tool uitproberen.

In de rest van de pagina worden vooral de functies van de tool uitgelicht, in de vorm van afbeeldingen en korte paragrafen tekst. Dit wordt afgewisseld door blokken met de andere onderwerpen.

Uiteraard is de website responsive en ook met de typografie is alles dik in orde. De teksten zijn vormgegeven in een prettig lettertype en voeg daarbij veel witruimte aan toe en je hebt een prima website.

Meer websites