Quoratio

Ontworpen door: Simplefly

Bezoek website

Quoratio is gespecialiseerd in advies, detachering, werving &amp: selectie en outsourcing van administratief personeel. Het bedrijf opende bijna 20 jaar geleden haar deuren en bestaat inmiddels uit bijna 50 werknemers en meer dan 300 consultants.

De website van Quoratio doet modern aan. De kleuren oranje, beige en donkerblauw worden gecombineerd met veel wit(ruimte).

Bovenaan de website zijn grote headerafbeeldihngen te zien. Hier overheen is een schaduw geplaatst zodat de witte tekst erboven altijd goed leesbaar is. De typografie is ook dik in orde. Een klassiek dik lettertype, welke voornamelijk voor titels wordt gebruikt, wordt gecombineerd met een moderner, smaller font.

De content van de website wordt in blokken en een duidelijk grid verdeeld. Op detailpagina's zijn de blokken in verschillende kleuren en met achtergrondafbeeldingen uitgevoerd wat de website de nodige afwisseling geeft.

Ook op smartphones werkt de website prima. Wel is de witte tekst in de header minder goed te lezen doordat de zwarte schaduw hier veel minder prominent aanwezig is.

Meer websites