Jouw Entree

Bezoek website

Met Jouw Entrée krijg je korting op concerten. Leden kunnen verder introducés meenemen en krijgen als eerste te horen wie er optreedt in Het Concertgebouw en het Koninklijk Concertgebouworkest.

De website van Jouw Entrée valt direct op door het kleurgebruik. Felroze wordt op een knalgele achtergrond gebruikt. Ook turqouise, donkerblauw en paars horen tot het kleurenpalet. Door deze felle kleuren krijgt de website direct een jaren '80-gevoel.

Naast de kleuren vallen ook de schuine lijnen direct op. Deze lijnen en driehoeken geven de website een dynamische indruk.

Verder doet de website best minimalistisch aan, als je verder kijkt dan het drukke kleurenpalet. Er worden verder weinig elementen gebruikt, op de aantal foto's na.

De typografie bestaat uit twee lettertypes. Raisonné, dat voornamelijk voor de titels wordt gebruikt, is een slanke sans-serif en wordt gecombineerd met Aperçu, een schreefloos lettertype. Deze twee lettertypes worden in verschillende groottes en kleuren toegepast om hiërarchie aan te geven. Wat opvalt aan de homepage is dat veel tekst in het midden is gecentreerd. Dit geeft de website een symmetrische uitstraling.

Jouw entree nieuws 34575
Schermafbeelding 2021 01 27 om 14 64708

Meer websites