CompaNanny

Bezoek website

CompaNanny is een professioneel kinderdagverblijf met meer dan 50 vestigingen over heel Nederland. De eerste vestiging werd in Amsterdam geopend, in 2003.

De website van CompaNanny maakt een rustige en vrolijke indruk. Dit komt onder andere door het kleurgebruik en de fotografie.

Het kleurenpalet van CompaNanny maakt gebruik van beige, turquoise, zachtgeel en groen. Het beige wordt vooral gebruikt als achtergrondkleur, terwijl het turquoise wordt ingezet als kleur voor visuele ornamenten, zoals de kronkelige lijnen. Ook zien we hier en daar wat wit. Door deze relatief neutrale kleuren maakt de website een minimalistische en rustige indruk.

De fotografie op de website draagt bij aan de vrolijke uitstraling. Veel van de foto's laten lachende kinderen, of hun verzorgers, zien. Deze foto's voegen het nodige kleur toe aan de website, die anders wat monochromatisch kan ogen.

De website van CompaNanny maakt gebruik van een grid met daarin rechthoeken met afgeronde hoeken. Deze geven de website een vriendelijke uitstraling. Kleine details, zoals de kronkelige lijnen en penstrepen geven de website nog meer persoonlijkheid.

CompaNanny over
Waarom CompaNanny
CompaNanny Website Testimonials
CompaNanny nieuws

Meer websites