Enie biedt zonnepanelen aan, voor zowel particulieren als bedrijven. Zonnepanelen kunnen worden gekocht of worden gehuurd. Enie bestaat sinds 2013 en heeft sindsdien al meer dan 20.000 klanten geholpen.

De website van Enie valt op door het kleurgebruik. Geel en oranje worden hierbij gecombineerd met veel wit en een klein beetje zwart. Het wit en zwart worden vooral gebruikt als achtergrond en tekstkleur en het geel en oranje zien we vooral terug als filter die over de fotografie is gelegd, in de kleine illustraties en als call-to-action kleur.

De typografie is goed leesbaar. Dit komt onder andere door het Google Font Rubik dat met zijn ronde vormen zorgt voor een vriendelijke uitstraling. Het lettertype wordt in verschillende groottes en diktes gebruikt en zorgt zo voor een duidelijk hiërarchie. Hier en daar is het font in kapitalen gebruikt om zo extra contrast te bieden.

De website gebruikt een grid waarin de verschillende inhoudsblokken zijn geplaatst. Dit geeft de website een overzichtelijke indruk. Om iets minder rechttoe-rechtaan over te laten komen zijn veel ronden afgerond. Ook dit draagt bij aan de vriendelijke uitstraling van de website.

Enie verhaal
Enie particulier zakelijk
Enie fotografie
Enie call to action formulier

Meer websites