Good News. is een webbureau dat platforms bouwt en zorgt voor resultaten. Het bureau uit Breda is voortgekomen uit een splitsing van het bedrijf E-sites.

De websites van Good News. maakt een moderne indruk en valt op door het kleurgebruik, de typografie en kleine details en animaties.

Het kleurenpalet van de website maakt gebruik van opvallende kleuren zoals groen, blauw, paars en roze. Hierbij worden een aantal neutrale kleuren gebruikt, zoals beige, donkergrijs, zwart en wit. Het zwart en wit wordt vooral voor de teksten ingezet, terwijl beige en blauw op grote vlakken als achtergrondkleur wordt gebruikt. De kleuren groen, paars en roze worden spaarzaam als accentkleur ingezet.

De typografie draagt bij aan de moderne uitstraling van de website. Er worden twee lettertypes gebruikt; één lettertype dat we vooral zien terugkomen in de kopjes (Clash) en een rondere variant dat wordt gebruikt in de lopende teksten (Lexend). Vooral het eerste lettertype wordt af en toe in gigantische groottes gebruikt en ook dik gedrukt om zo extra hiërarchie aan te geven.

Verder maakt de website gebruik van gigantisch veel witruimte. In combinatie met de grote letters maakt het de website prettig leesbaar. De subtiele animaties en de leuke effecten (zoals het wazig maken van de tekst rondom de cursor) maken de website helemaal af.

Good news kraakhelder
Good news services
Good news klanten

Meer websites