Robinhood biedt allerlei financiële diensten aan, zoals beleggen, handelen in crypto en een eigen betaalkaart. Het bedrijf is gevestigd in Californië in de Verenigde Staten.

De website van Robinhood ziet er hypermodern uit. Dit komt onder andere door het kleurenpalet, waarbij zwart en wit worden gecombineerd met felgroen en beige. Daarnaast worden er nog meer kleuren gebruikt in de illustraties die vaak naast de tekst zijn geplaatst.

Deze illustraties zijn een interessante combinatie van 3D en de platte stijl. Door vooral gebruik te maken van felle kleuren vallen de afbeeldingen goed op en dragen deze bij aan de moderne look van de website.

Ook de typografie doet modern aan. Er wordt een strak schreefloos lettertype gebruikt, in verschillende groottes en kleuren. Het valt op dat het lettertype overal dezelfde dikte heeft, alleen in buttons wordt een andere dikte gebruikt. Dit geeft de typografie een rustige, bijna minimalistische uitstraling. Door veel witruimte om de tekst heen te gebruiken wordt dit gevoel extra versterkt.

Robinhood investing
Robinhood crypto
Robinhood signup
Robinhood investeringen

Meer websites