Op de website van Temper is het makkelijk om flexibele klussen te vinden. Deze klussen vinden plaats bij allerlei opdrachtgevers in verschillende sectoren, zoals de logistiek, horeca of in de bouw.

Het zoeken naar een klus staat centraal; de zoekbalk om de klussen te filteren staat pontificaal op de homepage. Hiermee kun je direct een categorie en plaats zoeken. De klussen kun je vervolgens nog filteren op datum (een klus is in principe maar voor één dag beschikbaar), opdrachtgever, uurtarief en andere eigenschappen.

De website van Temper maakt gebruik van de kleuren groen en paars. Doordat deze kleuren tegenover elkaar liggen in het kleurenwiel van Itten, geeft dat de website een dynamische uitstraling. Naast felgroen, donkergroen en paars worden ook nog de kleuren lichtgrijs en zwart gebruikt. Deze neutrale kleuren brengen wat meer rust op de website.

Deze verschillende kleuren worden gebruikt als achtergrond van vlakken, in tekst en andere titels en voor knoppen. Hierdoor oogt de website soms wat druk. Wel wordt er veel witruimte gebruikt en is de typografie van een duidelijke hiërarchie voorzien.

De typografie bestaat uit een schreefloos lettertype (GT America) met een moderne look. Het lettertype is prettig te lezen en is gebruikt in verschillende groottes, diktes en kleuren.

Temper werken voor jezelf
Temper app
Temper starten illustraties
Temper verdienen uur tarief
Waarom temper

Meer websites