Studio Debuut

Bezoek website

Studio Debuut is een bureau dat zich voornamelijk richt op merkstrategie en branding. Studio Debuut is de eenmanszaak van Jasper Wichers Schreur, een ontwerper met meer dan 10 jaar ervaring.

De website van Studio Debuut valt op door de levensgrote typografie. De titel op de homepage is maar liefst 120 pixels groot. De witte tekst contrasteert mooi met de donkergroene achtergrond. Ook de geelgroene tekst steekt hiertegen fel af. Naast deze kleuren wordt er hier en daar ook nog lila gebruikt. Deze lichte kleur paars is een zachte tegenhanger tegen het felle groen.

Over de website heen zien we veel rechthoeken die af en toe asymmetrisch op de website zijn geplaatst. Hier zien we ook af en toe een soort beige kleur in terugkomen. Deze neutrale kleur past prachtig bij de rest van het kleurenpalet en brengt wat meer rust op de website. Waar de rechthoeken scherpe hoeken introduceren, zien we dat voor call-to-action knoppen voornamelijk afgeronde hoeken zijn gebruikt. Deze ronde vormen zorgen voor een welkom contrast.

Veel witruimte en speelse animaties maken het geheel af. Details zoals de cursor die af en toe veranderd en de draaiende badges zijn de kers op de taart van deze prachtige portfolio website.

Studio debuut ontwerpen
Studio debuut voorstellen
Studio debuut klanten
Studio debuut diensten

Meer websites