Vandeez is een creatief bureau die diensten aanbiedt rondom branding en marketing. Het bedrijf uit Nootdorp heeft voor meerdere bekende merken, waaronder Intertoys en het Karel Doorman Fonds.

De website van Vandeez valt op door de minimalistische uitstraling, wat onder andere wordt bereikt door het kleurengebruik en de layout.

De kleuren die de website gebruikt zijn wit, zwart en geel. De kleuren wit en zwart worden voornamelijk als tekst- en achtergrondkleur gebruikt, waar het geel dient als accentkleur. Zo heeft het menu-icoon in de navigatie een gele achtergrondkleur, waardoor deze goed opvalt.

De website is ingedeeld in een grid met meerdere kolommen. Door in de verschillende secties te variëren in het aantal kolommen ontstaat een interessante layout. Ook zien we, bijvoorbeeld de tekst in de hero op de homepage, dat af en toe elementen 'uit het lood' springen. Ook dit draagt bij aan een aantrekkelijke layout.

Ook het werk van het bureau is in een grid geplaatst en maakt hierbij gebruik van kleurrijke foto's en op de homepage een video. Dit voegt de nodige beweging en kleur toe aan de website.

Website Vandeez diensten
Website Vandeez werk
Website Vandeez sectoren

Meer websites